Hallo… 

Wij zijn ervaren in het geven van persoonlijk, schriftelijk en telefonisch advies. Diëtisten bij VieTal voedings- en leefstijladvies zijn betrokken, nemen de tijd en hebben de aandacht voor jouw persoonlijke situatie. We streven naar een blijvende verandering in jouw eet- en leefgedrag en bewust worden van de keuzes die je maakt. Daarnaast zorgt VieTal voor net dat ene steuntje in de rug om bepaalde wensen en doelen te behalen. 

Chantal Ordelmans

Diëtist

Chantal Ordelmans

Diëtist

Ik ben in 2008 afgestudeerd als diëtist aan de HAN, hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben net zoals Silvie direct fulltime als diëtist aan de slag gegaan en daar heb ik Silvie leren kennen. Vanaf 2008 zijn we al collega`s en vullen we elkaar goed aan. Naast mijn werk in onze praktijk werk ik ook als diëtist in de ouderenzorg.

Silvie Lansink

Diëtist

Silvie Lansink

Diëtist

In 2007 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Groningen. Vrijwel direct ben ik fulltime aan de slag gegaan als diëtist bij een gewichts-management kliniek in Hengelo. Dit is de plek waar Chantal en ik elkaar in 2008 hebben leren kennen. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan hebben wij in 2012 besloten samen een praktijk te starten. Juni 2012 zijn wij VieTal gestart. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van.